Tjänster för privatpersoner

Coaching

Hur ser ditt liv ut idag? Hur vill du att det ska se ut? Hur når vi dit? Under ett hälsosamtal pratar vi bland annat igenom hur till livspussel ser ut idag. Vilka saker ger dig energi och vilka tar energi? Vilket är ditt mål? Vilka förändringar vill du göra? Vilka förändringar kan göras på kort sikt och vilka behöver få ta lite mer tid? Tillsammans ser vi över din hälsa i helhet och jag kommer med konkreta förslag, tips, råd och övningar för att hjälpa dig hitta en bra balans i livet.

Pris: 900 kr per timme

Kostupplägg

Du för en kostdagbok i 3 dagar och baserat på denna, ihop med vilka mål har du samt ett hälsounderlag, tar jag fram en kostplan anpassad till dig.

Pris: 1000 kr

Träning

Hemma hos träning (erbjuds i Särö med omnejd). Jag kommer till dig och vi tränar utifrån dina förutsättningar och mål inomhus eller utomhus. Ett första träningspass föregås alltid av ett hälsosamtal för att ta reda på nuläge och önskat läge.

Pris: 900 kr per timme

Onlineträning

Vill du träna på egen hand hjälper jag dig med att ta fram ett skräddarsytt träningsprogram för 6 veckor.

Pris: 2000 kr

Löpträning

Vill du ha hjälp med att ta din löpning till nästa nivå? Vill du jobba med din löpteknik för att springa skonsammare och med lägre skaderisk? Eller behöver du hjälp med styrkeövningar för att bli en ännu starkare löpare. Hos de allra flesta löpare finns det detaljer som går att justera för att få en bättre helhetsupplevelse av löpningen. Löpträning erbjuds individuellt eller i grupp. Jag kan även hjälpa dig med träningsplanering inför t.ex. ett lopp.

Pris: 900 kr per timme/person
1300 kr per timme för två personer
Löpträning i grupp om max 10 personer.
1500 kr för 8 ggr

 

Kontakta mig för paketpris!