Om mig

Jag som äger Creating Wellness heter Nikki Magnusson. Mitt mål är att hjälpa människor att hitta en balans i livet. En balans i vardagen där hälsan står i fokus.

För egen del har jag alltid tränat och jag älskar att röra på mig på alla sätt och vis. Jag började dansa balett när jag var 4 år och sen blev det gymnastik, friidrott, ridning, klättring, golf, löpning, thaiboxning, tennis och styrketräning.

För mig är det otroligt viktig att vara stark i vardagen och ha en kropp som klarar av att göra det jag vill göra. Att hjälpa till att bryta trenden som går mot ett samhälle som blir mer och mer stillasittande tycker jag också är oerhört viktigt.

Jag vill hjälpa människor innan de skadas, blir utbrända eller hamnar i en ohälsosam vardag. Jag tror verkligen på att träning ska vara lustfylld och leda till resultat baserade på individuella mål.

Att se resultat på olika sätt är en enorm drivkraft för att fortsätta satsa på sin egna hälsa.

Utöver träning brinner jag för hälsosam mat och matlagning. Jag tror också helhjärtat på att mat som är bra för kroppen och hjärnan kan vara riktigt god.

WHO definierar hälsa som ”ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande”. För mig handlar hälsa om att hitta tid till träning, rörelse i vardagen, god och hälsosam mat samt tid till att umgås med familj och vänner.

Jag är licensierad personlig tränare, löpcoach, kostrådgivare och hälsokonsult och jag erbjuder skräddarsydda tjänster till privatpersoner och företag.